Hanat

Suihku pesee puhtaaksi. Samoin kylpy. Suihku on kuitenkin jotain aivan erilaista. Se ei puhdista vain kehoa vaan myös sielun; se ei pese vain hiuksiasi vaan myös pääsi;Se ei ainoastaan hiero lihaksiasi ja jänteitäsi tai kiinteytä ihoasi vaan antaa myös uutta energiaa.

Yllätyitkö? Missä muualla kuin suihkussa vesi antaisi niin täydellisen aistillisen ja fyysisen kokemuksen? Kuumana tai kylmänä, kovana rummutuksena tai hiljaisena virtana, taputellen olkapäitäsi tai hyväillen poskiasi tämän elämän elementin avulla voimme löytää itsemme suihkun alla. Ympäristömme katoaa kuin verhon taakse, pääsemme lähemmäs todellista itseämme, veden melodian tukemana voimme antautua meditointiprosessiin.

Koemme, miten vesi vie mennessään huolemme, ongelmamme ja taakkamme ja ne häviävät lattiassa olevan pienen reiän läpi. Samalla positiivisista näkökulmista, suunnitelmista ja hellistä tunteista tulee selkeämpiä ja niiden ääriviivat selkeytyvät. Koko olemus venyy kuin oksa, josta tippuu sulavaa lunta. (Hansgrohe)